Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

April 4, 2017

PERUSTAISINKO BLOGIN?


Lämmin kiitos kaikille edelliseen juttuun kommentoineille. Kyyneleet silmissä olen viestejänne lukenut ja tuntenut suunnatonta kiitollisuutta. Miten koskettavaa lukea, kuinka moni on joutunut kokemaan saman ja miten paljon lämpöä ja vilpitöntä onnea kommenteistanne huokuukaan. On tämä vaan aikamoinen kanava. Vaikka välillä vähän jännittää avata niitä kaikista henkilökohtaisimpia asioita, voi vaan jälkikäteen olla yhtä hämmentyneen iloinen siitä, että uskalsi. Parasta bloggaamisessa on vuorovaikutus. Monen lukijan nimimerkki on minullekin tuttu jo vuosien takaa ja aina kommentin tullessa iloitsen siitä, että joku ihan alkuajoilta on vieläkin matkassa mukana. 


Blogi alkoi alun perin raksablogina, jossa seurattiin talomme alkuvaiheita suunnittelusta toteutukseen. Aihepiirit ovat luonnollisesti laventuneet talon valmistumisen myötä. Raksa- ja sisustusjuttujen lisäksi olen innostunut kuvaamaan puutarha- ruoka ja kosmetiikkajuttuja vaikkakin pääpaino on edelleen vahvasti sisustuksessa ja muotoilussa. Vaikka blogivuosia on takana jo tovi, innostun edelleen jokaisesta tekemästäni jutusta ja tuo into tuntuu vain kasvavan vuosien myötä. 


Vaikka ruudun sille puolen ei välttämättä kovin hyvin välity blogimaailman eroavaisuudet, on sisustusbloggaaminen Suomen mittakaavassa todella pientä puuhastelua. Lukijamäärät eivät ole päätähuimaavan suuria eikä mielestäni edes tarvitse olla. Lienee tässä myös syy siihen, että sisustusblogeissa vuorovaikutus ja kommentointi ovat yleensä suhteellisen positiivista ja rakentavaa. Aihepiirin rajallisuus sekä tietenkin tyyli, ovat asioita jotka vaikuttavat siihen, ketkä jäävät blogia seuraamaan. Koen oman makuni rajaavan monia runsaamman, lämpimämmän ja romanttisemman tyylin omakseen tuntevia pois, mutta toisaalta monet nauttivat kauniista kuvista tai osuvasta tekstistä vaikkei ihan kaikkea itse allekirjoittaisikaan tai omaan kotiinsa havittelisikaan. Itse nautin vilpittömästi kuvaamisesta ja kirjoittamisesta ja tunnen suurta iloa, kun saan tehdä asioita intohimolla ja omien taitojeni puitteissa. Jokainen blogi rakentuu tekijänsä mukaan ja jokainen blogi on ihan yhtä ihana, upea ja tärkeä! Tästä syystä myös itsensä vertaaminen muihin on täysin turhaa. Tärkeintä on, että tekee blogia juuri niin kuin itsestään parhaalta tuntuu. Se tekee blogista mielestäni aina rehellisen ja aidon.

Jokin viikko sitten sähköpostiini kolahti viesti: "Inspiration Blog Awards palkitsee jälleen Suomen inspiroivimmat sosiaalisen median vaikuttajat. Tänä keväänä pyysimme lukijoita ja seuraajia vinkkaamaan omia ehdokassuosikkejaan". Viesti jatkui hämmentävillä sanoilla: "Haluamme asettaa sinut ehdolle kategoriassa Vuoden visuaalisin". Kun kävin kurkkaamassa vastaehdokkaat, meinasi aamupuuro mennä väärän kurkkuun. Siellä se Musta ovi on ehdolla samassa veneessä suurten lifestyle- ja muotiblogien kanssa. Omista suosikeista Vuoden visuaalisin -kategoriassa on myös ihana Viena K. sekä kolme kertaa Suomen parhaaksi hyvinvointiblogiksi palkittu Vilma P. 

Omaa suosikkiaan eri kategorioista voi äänestää 12.4. asti ja voittajat julkaistaan Inspiration Blogawards  -gaalassa 22.4. Äänestämällä on myös mahdollisuus voittaa liput tapahtumaan.

My blog has been nominated as the best visual blog of the year in Inspiration Blog Awards. You can vote me here until 12.4. I'm very happy and grateful.
SHARE:

2 comments

 1. En uskonut, että alan bloggaamaan, mutta esim. sinun blogi inspiroi. Kuviasi ihailin viime talven paljon. Minulla on kiireessä napattuja kamerakännykuvia vain raksalta tällä hetkellä. Katsotaan jos kuvat paranee.

  Olisi kiva saada jotain kommenttia blogiin. Aika vähän siellä ihmiset kommentoi.
  Mutta: ennen kaikkea on ollut ihanaa kun on saanut palautetta, että blogi hyvä ja auttaa ihmisiä joissain rakentamisasioissa. Katsotaan jatkuuko sen pitäminen raksaamisen jälkeen ja miten se muuttuu.

  Keväisin terveisin ja onnea Teille hurjasti odotukseen!
  t. Heli
  http://betonielementtitalo.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa että aloitit blogin. Ja miten mahtavaa, että olet löytänyt täältä myös inspiraatiota. Sitähän bloggaaminen juuri parhaillaan on. Lämmin kiitos sinulle, että jaat suunnitelmianne ja raksakuulumisianne. Itse sain myös valtavasti vinkkejä muilta bloggaajilta, kun aloimme suunnitella omaa taloamme.

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig