Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

July 17, 2017

PARHAAT SISUSTUSLÖYDÖT NETISTÄ


"Parhaat sisustuslöydöt netistä" on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Martelan ja Suomen Blogimedian kanssa.

Minusta on ihana tutkailla ja tarkkailla netin erilaisia kierrätys- ja myyntipalstoja. Nykyään Facebookia selaillessani ystävieni päivitykset ovat lähes kokonaan korvaantuneet eri kirppisryhmien myynti-ilmoituksilla ja Face onkin muuttunut lähes pelkästään tiedotus- ja myyntikanavaksi. Silloin, kun sattuu olemaan liikenteessä juuri oikeaan aikaan, saattaa tehdä aikamoisia löytöjä. Parhaat ostokseni olen tehnyt Facesta löytyvästä Pohjoismaisen Designin kirpputorilta, oman asuinseutumme kierrätysryhmästä sekä Torilta. Suosikkipaikkojani ovat myös Kierrätyskeskus ja Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitseva Fasaani sekä "maakuntamatkoilla" eteen tupsahtaneet tienvarsikirppikset.

Sisustusfilosofiani on että ostetaan harvoin ja harkiten. Suosin aidoista materiaaleista tehtyjä tuotteita, jotka kestävät kulutusta ja joiden taustalla on omaan arvomaailmaani sopiva syntytarina. Jos tuote on kotimainen, vielä parempi. Nämä ovat aika yleviä periaatteita, joista myönnän lipsuvani silloin tällöin. Kotimme sisustus onkin muotoutunut pikkuhiljaa vanhojen ja uusien huonekalujen, kotimaisten ja ulkomaisten designklassikoiden sekä naapurimaan kalustejätin valikoiman sopuisaksi sekamelskaksi.

Uusin tuttavuus, josta olen tehnyt jo muutaman todellisen löydön, on toimistokalusteistaan tunnetun Martelan Outlet-myymälä. Martela Outlet myy kierrätettyjä ja huollettuja kalusteita myymälässään sekä verkkokaupassaan. Valikoimassa on myös poistoeriä sekä näytekappaleita. Vaikka valikoima on pitkälti keskittynyt vanhojen toimistokalusteiden kierrätykseen, on joukossa muuhunkin kodinsisustukseen sopivia aarteita. Viimeksi valikoimaa selatessani huomasin myyntiin tulleen kaksi mustaa Hayn About A Stool -baarijakkaraa, mutta huonoksi onnekseni joku muukin oli bongannut samat helmet ja vienyt tuotteet nenäni edestä.

Baarijakkaroiden etsintä jatkuu, mutta löysin sattumalta toisen pidempiaikaisen haaveeni, nimittäin tummanharmaalla huopakankaalla verhoillun Kilta-tuolin. Olen jo pidemmän aikaa kaivannut ruokapöydän tuolikimaran kaveriksi Kiltaa, jossa on erittäin mukava istua pidemmänkin aikaa työ- ja suunnittelujuttuja ideoidessa ja tehdessä. Toinen, mitä olen jäänyt kaipaamaan edellisestä pöydästämme, on klassinen arkkitehtivalaisin tyyppinen kohdevalo. Ihastuin myös nahkaisin yksityiskohdin somistetusta Gobagista, johon sujahtaa näppärästi niin läppäri kuin kirjat ja muistiinpanovälineet. Tuohon saa nopeasti kerättyä kaikki ruokapöydällä lojuvat työvälineet.

Vaikka talossamme on myös työhuone, teen usein töitä läppärillä myös alakerrassa. Ehkä rennoin paikka työskentelyyn terassin ohella löytyy ihan kotisohvalta. Optimaalisen työskentelyasennon löytäminen on kuitenkin haasteellista ja konetta näpytellessä olen saanut useasti aikaan aikamoisen niska- ja selkäjumin. Avuksi löytyi Martela Outletista syvän oranssi Trailer-sivupöytä. Vaikka suosin kodissamme melko niukkaa ja neutraalia väripalettia mahdollistaa tämä hyvinkin voimakkaiden värien tuomisen tilaan niiden olematta silti yhtään liian hallitsevia.

Yksi ehdottomasti vilkaisun arvoinen osio Martelan Outletissa on vaihtuva valikoima Artekin tuotteita. Nämä erät ovat myynnissä pelkästään verkossa eikä niitä näin ollen ole Martela Outletin myymälävalikoimassa. Blogini lukijoille on voimassa elokuun loppuun asti tarjous, jossa kertaostoksesta saa -20 % alennuksen Martelan Outletista koodilla #kesa2017wastenothing (alennus ei koske toimitusta, asennusta tai muita Martelan palveluita). Tilatessasi tuotteita yksityishenkilönä Martelan Outletista, saat alennuksen kirjaamalla alennuskoodin tilaajan nimen yhteyteen. Yritystilauksissa alennuksen saa, kun kirjoittaa koodin tilausviitteeseen.

Ulkona ropsii vettä ja minä jatkan kotona sisätiloissa löytöjen metsästystä verkossa. Haussa olisi huonekalu, jota en ole löytänyt vaikka kuinka olen kaivanut! Nimittäin vanha levitettävä laverisänky saunatupaan.
SHARE:

4 comments

 1. AnonymousJuly 18, 2017

  Hei! Muistelisin, että maalasitte jonkin seinän Tikkurilan Neito-sävyllä. Nyt sitä ei ole kuitenkaan missään kuvissa enää näkynyt...Elääkö sävy mielestäsi paljon vuorokauden aikojen=valon mukaan? Oletko ollut sävyyn tyytyväinen? Onko teillä vielä se vihreäksi maalattu Bestå-kaappi? Onko maali pysynyt siinä hyvin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neito-sävy on olohuoneessa niin sanotun tv-huoneen puolella (toisella puolella lastenhuone). Tuota tilaa tulee harvemmin kuvattua blogiin. Mielestäni sävy sopii kauniisti kylmänharmaan pariksi tuoden juuri oikeanlaista pehmeyttä ja lämpöä. Sävy on päivänvalossa aika vaalea. Vihreäksi maalattu Bestå-kaappi on saunatuvassa. Maali on pysynyt erittäin hyvin. Ongelmana on sprayllä maalatut kuparinsävyiset jalat, joiden maalipinnan robotti-imuri on kolhinut todella ruman näköiseksi. Jalat pitäisi korjata jahka vaan ehtii :)

   Delete
  2. AnonymousJuly 31, 2017

   Kiitos vastauksesta! Itse tosiaan harkitsen tuota Neitoa meille, mutta hämäävää on, kun mallipala näyttää sävyltään jopa tummalta beigeltä, kun taas sävyllä maalanneet puhuvat vaaleanpunaisesta...Pitänee vaan ostaa pieni testipurkki ja kokeilla. Onnea vielä perheenlisäyksen johdosta ja mukavia loppukesän päiviä!

   Delete
  3. Minulla oli väriä valitessa käytössä Tikkurilan A4-värimalli (saa tilattua Tikkurilan sivuilta) ja se on kyllä ehdottomasti sen parin euron arvoinen insvestointi. Sävy oli oikeasti ihan sama kuin seinässä. Lämpimässä auringonvalossa seinä tosiaan saattaa taittaa beigeen (värikartassa lämpimät maanläheiset).

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig