Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 27, 2017

HERKÄN JA KUIVAN IHON PELASTUS

Tänään mennään taas oikein rytinällä ohi kaikkien sisustusjuttujen. Herkempien lukijoiden suosittelen suosiolla jättävän lukemisen tähän. Seuraa nimittäin sellaisia yksityiskohtia, joita ette välttämättä edes halua kuulla.

Kuluvana kesänä olen löytänyt pari uutta kosmetiikkatuotetta, jotka ovat jääneet myös joka päiväiseen käyttöön. Olen laiska testailemaan mitään uutta. Varsinkin jos vanha on todettu toimiviksi. Olen laiska myös siinä suhteessa, että en laita hiussuortuviani ja nassuani ojennukseen joka ikinen aamu. Tämä kotona hengailu on pahentanut huonoja tapojani ja tehnyt minusta pikkuhiljaa oikein stereotyyppisen lökähousuisen kotiäidin, joka rähmät silmillä raahustaa sohvan ja jääkaapin väliä.

(Jos jatkoit jostain syystä lukemista tähän asti, kannattaa viimeistään nyt sulkea selain.)

Vaikka en ole hapsutukkineni ja rähmäsilmineni juuri missään liikkunut, sain jostain syystä erittäin sitkeän flunssan. Vielä ikävämpää, että sitkeän flunssan seurauksena sain vielä sitkeämmän ihottuman. Todella rasittava vaiva, johon ei tunnu tepsivän mikään. Yllättäväksi avuksi osoittautui mineraalisuolaluonnonsaippua. Käsin Suomessa tehtyä saippuaa valmistaa Soap & Balsam. Saippuan luvataan sopivan myös atooppisesta ihosta, psoriaksesta, finneistä tai sulfaattiallergiasta kärsiville. Todellista ihmekamaa, joka jättää suihkun jälkeen vielä ihonkin ihanan pehmeäksi.

Jotta tuo edellinen pyyhkiytyisi mielestänne pois, palaan lopuksi vielä hieman sisustusasioihin. Oli hassu sattuma, että saippuan tuotetietoja tutkiessani, huomasin, että saippuaa valmistetaan lähes samassa osoitteessa, johon sisustin viime kesänä "Suomen katsotuimman asunnon". Jos vain olisin jo tuolloin tajunnut, millainen saippuataivas siinä naapurissa lymyilee!
SHARE:

2 comments

  1. Tutun kuulosta ihanaa vauva aikaa :) Mie kans muistan kun olin kotona lasten kanssa, niin en kyllä pahemmin vaihtanut edes byjamaa päivällä normi vaatteisiin. Villasukat,byjama päällä, hiukset tötteröllä ja rähmät silmissä. Olin varmaan aika näky, heh :) Saatoin eka kerran vaihtaa normi vaatteet päälle kun isäntä tuli neljän jälkeen töistä tai tiesin, että joku tulee käymään kahvilla. Kuulostaa hyvältä saippualta. Saako ihan normi luontaiskaupasta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päivät hujahtavat vauvan kanssa puuhaillessa ihan hirmu kovaa vauhtia. Monesti mietin kelloa vilkaistessa, että mihin ihmeeseen se aika katosi - nythän on jo ilta :D Mutta on tämä kyllä aika ihanaa enkä hetkeäkään antaisi pois! Saippuaa saa ainakin tilattua suoraan Soap & Balsamin verkkokaupasta. Myös Cilla's myy tätä.

      Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig