Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 7, 2017

LAATUA EDULLISESTI: VINKKI SISUSTAVALLE LUONNONKOSMETIIKAN KÄYTTÄJÄLLE

Tunnustan: minulla on kaapissa joukko kosmetiikkaa, jonka olen ostanut ihan vain kauniita kuvia varten. Tuotteissa on vedonnut pakkauksen ulkonäkö ei niinkään purkin sisältö. Toki osa tuotteista on päässyt ihan käyttöönkin. Eihän kuvista huomaa, onko purkin sisällä oikeasti mitään vai ei. Yksi tällainen sarja, joka alun perin päätyi minulle kuvauksia varten, on Evolve Organic Beautyn vegaaniset, käsityönä valmistetut kauneudenhoitotuotteet.

Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia: luonnonkosmetiikkavalikoiman edullisimmasta päästä ja ainakin omalle iho- ja hiustyypilleni juuri passeleita. Tuosta kosmetiikkasarjan ulkonäöstä olen vähän kahta mieltä. Minimalistinen pakkaus ja etiketti miellyttävät toki omaa silmää, mutta onhan nämä oikeasti jo niin nähty. Niin tai näin. Kyllähän nämä näyttävät oikein tyylikkäiltä kylpyhuoneen hyllyllä.

Erityistä kiitosta haluan antaa sarjan matkakokoisista tuotteista. Omia suosikkeja ovat Superfood Shine shampoo ja -hoitoaine sekä vartalonkuorintavoide. Jälkimmäisen tuoksu on huumaavaan ihana ja vie ajatukset väkisin paratiisirannoille. Ei huono, kun ajattelee lähestyviä loskakelejä.

Toinen tämän kesän suosikki ovat nuo kuvissa näkyvät kotimaiset Lennolin valmistavat vohvelipyyhkeet. Lennolin valikoimasta en enää ole näitä löytänyt, mutta onnekseni satuin törmäämään neljään pyyhkeeseen pienessä Haminalaisessa sisustuskaupassa.

Superfood Shine Hoitoaine | Evolve Organic Beauty
Superfood Shine ShampooTropical | Evolve Organic Beauty 

Blossom Body Polish Sokerikuorintavoide | Evolve Organic Beauty Vohvelipyyhkeet | Lennol
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig