Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

September 5, 2017

LAADUKKAITA JA KOHTUUHINTAISIA SISUSTUSTUOTTEITA


Laadukkaita ja kohtuuhintaisia sisustustuotteita on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä K-citymarketin ja Suomen Blogimedian kanssa.

Voi kuinka alkukesästä kaipasin ja ehkä jopa vähän pelkäsinkin tätä. Omaa kotia ja sitä puuduttavan ihanaa ja väsyttävää vauva-arkea. On mielenkiintoista miten epätyypilliset ja jopa odottamattomat asiat ja tilanteet muuttuvat mielessä ihan normaaleiksi ja tuiki tavallisiksi. Tämä konkretisoitui itselleni viimeistään tällä viikolla, kun huomasin lehdessä uutisen ruotsin hovin uusimmasta tulokkaasta ja uutisen yhteydessä olevan kuvan onnellisista vanhemmista pienokainen kantokopassa. Hämmästelin hetken aikaa mielessäni, että kuka nyt pienen kanssa kotiutuu heti seuraavana päivänä. Todellisuudessa varmaan suurin osa tai jos ei heti seuraavana, niin tuskin kuitenkaan nauttivat laillamme sairaalan palveluista toista kuukautta.
Kotiin pääsy on aina juhla, riippumatta siitä, miten pitkän taipaleen on sitä ennen kulkenut. Kuluneen kahden kuukauden aikana olen viettänyt lähes 24 tuntia vuorokaudesta kodin seinien sisällä ja nauttinut joka hetkestä vaikka en kuunaan olisi kuvitellut voivani moista tunteiden vuoristorataa edes kokea: ääretöntä onnellisuutta ja suurta iloa. Suunnatonta surua, väsymystä ja turhautumista, mutta myös pää edellä suin päin heittäytymistä, antautumista ja ennen kaikkea hellittämistä. Kaikkea ei voi hallita ja tämän hyväksyminen, jos mikä, on todella armahtavaa.
Nyt kun lähes koko kesä on pidetty huilitaukoa kodin sisustuksen osalta, on taas energiaa katsella kotia tuorein silmin. Jollain tavalla syksy on aina ollut vahvasti sellaista uuden alun ja uudistumisen aikaa. Sisustustuskissa piehtaroivalle ystävälleni aina ensimmäinen ja ehdottomasti paras sisustusvinkkini on kodin suursiivous. Sitten kun koti on järjestyksessä voi alkaa katselemaan ympärilleen, josko joku nurkka kaipaisi jotain pientä piristystä. Tämä jatkuva kotona oleminen jollain tavalla kyllä pahentaa entisestään kodinkohennusintoa, mutta onneksi pienillä ja edullisillakin hankinnoilla voi kummasti piristää ja uudistaa kodin ilmettä uusimatta koko kalustoa. Koristetyyny, uudet lakanat ja pyyhkeet tai pöytäliina ovat sellaista pientä päivitystä, joka muuttaa huoneen ilmettä siivouksen ja järjestelyn ohella huomattavasti.

Tämän syksyn yksi sisustusuutuuksista on K-citymarketteihin syyskuun alussa saapunut laadukas ja todella kohtuuhintainen kodin mallisto Hemtex24h. Mallistosta löytyy suomalaiseen kotiin sopivia sisustustuotteita kaikkiin kodin tiloihin. Minulle Citymarketista mukaan tarttui kalanruotokuvioinen viltti sekä lämmin fleecehuopa, kasa keittiötekstiileitä ja puisia lasinalusia ja leikkuulautoja sekä kaunis korkea maljakko kattaukseen. Vinkkinä myös sinulle, joka kyselit minulta jokin aika sitten, mistä saa usein kuvissani näkyviä laidallisia marmorialustoja: Hemtex24h-mallistosta löytyy ihan vastaavanlainen todella edulliseen 29,90 hintaan.
Kun kotona viettää lähes 24 tuntia vuorokaudessa, kodin merkitys korostuu entisestään. Kodista haluaa tehdä entistä viihtyisämmän ja kutsuvamman, pesämäisen ja juuri omalle perheelle sopivan. Vierastan ajatusta, että koti olisi kerralla valmis. Se vaara tosin piilee uuteen muutettaessa varsinkin, jos muuttaessa mukana tulee ainoastaan pari jakkaraa ja makuuhuoneen pieni säilytyskaluste. Jos ei siedä keskeneräisyyttä ja sitä, että kestää pitkä tovi ennen kuin uudessa kodissa on elämän ja ajan mukanaan tuomia kerroksia saattaa sortua nopeisiin ja ei niin kestäviin ratkaisuihin. Meillä nopeita sisustusratkaisuja ovat hidastaneet olematon sisustusbudjetti ja meidän molempien asioita pitkään punnitsevat ja harkitsevat luonteet.

Sain jokin aika sitten lukijalta toiveen, että kertoisin kuinka kotimme on toiminut nyt pikkuvauva-arjessa. Kysymys on palannut mieleeni lähes joka päivä ja olen huomannut miettiväni päivittäin vauvan kanssa puuhaillessa, onko talo oikeasti vauvaperheelle sopiva. Pikkuhiljaa koti on saanut väriä, elämänmakua ja kerroksia niin vauvan, ajan kuin muutaman uuden pienen ja vähän suuremmankin sisustushankinnan myötä. Näistä sekä siitä miten kotimme oikeasti toimii vauva-arjessa tulossa lisää vielä tällä viikolla.
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig