Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

September 20, 2017

VANHASTA UUTTA | TUOLIPROJEKTI ETENEE

Instagramin seuraajat saattoivat huomata viikonloppuna, että tuoliprojekti etenee. Nyt neljästä tuolista kaksi on purettu osiin ja hiottu. Hionnan myötä vahvistui myös päätös tuolien istuinosan verhoilusta sekä puuosien käsittelystä. Onneksi tuolit olivat vain kertaalleen lakatut entuudestaan ja vanha lakkakerros lähti ensin koneella ja lopuksi käsin hiomalla suhteellisen helposti pois. Kellastuneen lakkakerroksen alta paljastui kauniin hunajan sävyinen puu, jonka ajattelin käsitellä Osmocolorin kuulaalla öljypetsillä. Istuinosien sininen verhoilu vaihtuu vaaleaan nahkaan.

Tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus purkaa ja hioa vielä kaksi seuraavaa tuolia. Toivottavasti jo ensi viikolla istumme ruokapöydän ympärillä "uusilla" tuoleilla. Tällä hetkellä pöydän äärellä kököttää ainoastaan yksinäinen Knot-tuoli: jakkarat pinosimme jo jokin aika sitten talteen lastenhuoneeseen ja koiran kaluamat pinnatuolit odottavat seuraavana uutta puukitti- ja maalikerrosta.
SHARE:

8 comments

 1. Ennustan jo noista kuvista, että lopputuloksesta ei voi tulla kuin upea! Ja mikä parhainta, kun on sitten vielä omien käsien tulos.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä aikamoinen homma, mutta todella palkitseva lopputulos :)

   Delete
 2. Replies
  1. Vanhaa kunnostaessa ei voi koskaan tietää, mitä pinnan alta löytyy. Olen kovin tyytyväinen, että tuolit olivat säilyneet niinkin hyväkuntoisina ja pystymme säilyttämään puupinnat <3

   DELETE

   Delete
 3. Lopputuloksesta ei voi tulla kuin hyvä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähän projektiin on kyllä itselläkin vahva luotto :)

   Delete
 4. Oi noista tulee kyllä niin ihanat <3 kuten jo sanoin kun jutskailtiin. Palaan vielä tuohon puulajiin mitä pähkäiltiin - kyllä se näyttää ihan täysin pyökiltä, sitä suositaan erityisen paljon Italiassa ja tuolit näyttävät olevan sieltä. Pyökille on tunnusomaista juuri nuo pienet pisteet puun syissä. Mun oma Y-tuoli on pyökkiä ja se näyttää täysin samanlaiselta. Olen erityisen perehtynyt puulajeihin kun ne on aina ollu mun intohimo, heh. Eli 99 varmasti musta pyökkiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olit kyllä täysin oikeassa: pyökkiähän nuo tosiaan olivat! Teimme tänään tuoleihin ensimmäisen pintakäsittelyn ja voi miten kauniilta pinta näyttääkään. En malta odottaa, että saamme tuolit vihdoin käyttöön :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig