Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 2, 2017

IHAN SINUN NÄKÖISESI


Jokainen meistä on varmasti joskus lausahtanut "se on ihan sinun näköisesi", kun ystävä on kysynyt mielipidettä vaatteesta tai asusteesta. Mutta voiko asuntoa kuvailla sanoin "ihan sinun näköisesi"?

Jos minun pitäisi kuvailla omaa tyyliäni, tiivistäisin sen yksinkertaisesti kolmeen kirjaimeen COS. Pidän asioista, joissa on joku juju: yllättävä leikkaus, materiaali tai muoto. Arvostan klassista ja  ajatonta muotoilua ja nautin niukkalinjaisesta pehmeydestä, joka saa oloni tuntumaan jotenkin vakaalta, varmalta ja rauhalliselta. Tämä kuvissa oleva asunto on minun COS.

Asunnossa on muitakin yhtymäkohtia omaan tyyliini, kuin tietty eleettömyys. Asunnon värimaailma edustaa samaa väripalettia kuin vaatekaappinikin: mustaa, valkoista ja harmaata, mausteena ripaus puuterisia ja pehmeitä sävyjä. Materiaaleina aitoja luonnonmateriaaleja: villaa, silkkiä, pellavaa ja nahkaa. Ystäväni kuvaili tyyliäni taannoin sanoin moderni ja pehmeä. Joku muu voisi sanoa tylsä.

Luotan kuitenkin mieluummin ystäväni arvioon. Ihminen, joka lähettää minulle linkin näihin kuviin saate sanoin: "tämä koti pukisi sinua", ei voisi olla enempää oikeassa.

Kuvat | Fantastik Frank
SHARE:

2 comments

 1. Nuo neljännen kuvan astiat, voi miten ihanan eleettömiä! Osaisikohan sanoa kenen astioista on kyse?

  Blogisi on ihanan inspiroiva ja kotinne niin ihastuttava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos! Selvittelen tuota astia-asiaa: ovat kyllä minunkin mielestäni super ihania!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig