Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 29, 2017

SISUSTUSBLOGGAAJAN VINKKI NAISEN HURMAAMISEKSI

Joskus lyhyen ajan sisällä tapahtuu niin paljon, ettei oma pää meinaa millään pysyä vauhdissa mukana. Ensin kevät kutistui kertaheitolla muutamaksi silmiä kirvelevän kirkkaaksi ja kauniiksi hetkeksi, jonka jälkeen kesä loppui yllättäen ensi metreille, jos se edes kunnolla koskaan alkoikaan. Lokakuun alussa päätimme lähteä vesisateita pakoon ja palattuamme tällä viikolla onnellisina ja äärimmäisen rentoutuneina kotiin huumaavan kuuman Sisilian auringon alta huomasimme yllättäen syksyn väistyneen talven tieltä. Lumipeitteen myötä tuntuu, että jollain kummalla tavalla ympyrä on nyt sulkeutunut.

Ympyrä sulkeutui myös siten, että tämän vuoden The Blog Awardsit jaettiin jälleen perjantaina. Viime vuonna edustin gaalassa pää pyörällä kaikesta siitä hälystä; valoista ja väentungoksesta. Juuri tekemäni positiivinen raskaustesti lisäsi osaltaan epätodellista tunnelmaa. Kun Sisustus-kategorian voittajaksi kuulutettiin Musta ovi, lähdin könyämään kohti lavaa salin perimmäisestä nurkasta. Lavalle päästyäni polveni tutisivat niin, että elleivät jalkani olisi olleet syystä ja toisesta niin turvoksissa, olisivat päivää aikaisemmin ostamani avokkaat singonneet takaisin sinne mistä olin juuri lähtenyt. Tuolloin päätin, että mikäli ikinä kohdalleni osuu uusi tilaisuus, otan tilanteen ihan eri tavalla haltuuni. Astelisin lavalla nöyränä, mutta kiitollisena ja pitäisin pienen ja tarkoin harkitun puheen, jossa kiittäisin ennen kaikkea sekä miestäni että lukijoitani.

Mitä sitten kävikään. Olin perjantaisessa gaalassa pää ihan yhtä pyörällä kuin viime vuonnakin. Kun palkintojen jako alkoi, olin jälleen siellä samaisessa nurkassa. Kun Koti-kategorian palkintojen jaon vuoro tuli, kuulin jotenkin hämärästi, että Musta ovi voitti. Häkeltyneenä lähdin kompuroimaan kohti lavaa. Joku oli muuttanut lavan paikkaa viime vuodesta ja jos mahdollista, matka lavalle oli vieläkin edellisvuotta pidempi. Lisäksi ne viimevuotiset avokkaat olivat jostain kumman syystä muuttuneet pari numeroa liian suuriksi. Rajamäen etikat kainalossa vastasin haastattelijalle, joka kysyi, mikä olisi sisustusbloggaajan vinkki naisen hurmaamiseksi, että ruoka. RUOKA!
SHARE:

12 comments

 1. Voi sinua :) Vaatimattomuus on kaunista <3

  Hyvä vastaus, kyllä se naisenki hurmaa ruoka, heh :) Onnea kovasti voitosta <3 ja ihanasta blogistasi. Tänä vuonna jäi äänestämättä kokonaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos <3 Rakennettiinhan meidänkin koti keittiön ja keittiönpöydän ympärille, joten kyllä ruoalle ;)

   Delete
 2. Ihana <3 Onnea, ihan oikeaan osoitteeseen meni voitto jälleen! <3

  ReplyDelete
 3. Onnea voitosta se on, täysin ansaittu!! <3

  Ja todellakin, hyvä ruoka on tosiaan ihan toimiva keino hurmata :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos <3 Hyvä seura ja ruoka: mitäpä sitä ihminen paljon muuta tarvitsee :)

   Delete
 4. Onnea sylin täydeltä ja monien halauksien kera... Ruoka on ihan parasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tuhannesti! Ainahan se on mielessä - ruoka :)

   Delete
 5. <3 Voi ihana sinä! Onnea!

  ReplyDelete
 6. Onnea paljon, ihana!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig