Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 19, 2017

ENSIMMÄINEN JOULU

Yhteen pieneen joulukoristeeseen mahtuu niin paljon tunnetta, ettei ole sanoja. Olen aloittanut tämän tekstin toistakymmentä kertaa ja yhtä monta kertaa olen pyyhkinyt sen pois. Ensimmäinen joulu.

Joulu, joka tuntuu ensimmäistä kertaa vuosiin joltain muultakin kuin pohjattomalta surulta sydänalassa. Ensimmäinen joulu, jota olen jo kuukauden päivät odottanut yhtä malttamattomana kuin pieni lapsi. 

Ensimmäinen joulu, kun sain ostaa pienelle lapselle ensimmäisen joulukoristeen.

Ensimmäinen. Joulu.
SHARE:

13 comments

 1. Replies
  1. No nyt aukesi padot taas täälläkin. Tämä on onneksi hyvää itkua! Onni <3

   Delete
 2. <3 paras lahja mitä voi ikinä saada!

  ReplyDelete
 3. Koskettava kirjoitus. Ihanaa joulua teille ❤️. Itse odotan hartaasti toivottua esikoista ja toivon, että ensi jouluna saan minäkin ostaa sen ensimmäisen koristeen, vaikka huoli onkin varjostanut odotusta tähän mennessä.

  Kielo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän hyvin sen tunteen, kun hartaasti odotettua ihmettä ja odotusta varjostaa huoli. Sen kaiken keskellä on niin voimaton. On vain luotettava siihen, että loppujen lopuksi kaikki menee mitä todennäköisimmin hyvin ❤️ Paljon lämpimiä ajatuksia ja hyvää ja onnellista odotusta ja joulun aikaa teille ja sille teidän pienen pienelle, joka ensi jouluna saa silmät pyöreinä ihmetellä ihka omaa ensimmäistä joulukoristettaan ❤️

   Delete
 4. Tänä jouluna meidän pieni ensimmäistä kertaa ymmärtää koristeista, lauluista ja lahjoista jotain. Taas uusi joulun odotuksen onni aikuiselle. Samaan aikaan tämän joulun piti olla se, kun isovanhemmille kerrotaan tulevasta pikkusisaruksesta. Se paketti jää nyt avaamatta. Kovin kiitollisin mutta ristiriitaisin mielin suuntaan jouluun. Meillä esikoinen on aloittanut elämänsä samoista lähtökohdista kuin teillä, sen perusteella mitä tältä blogista nyt voi päätellä.

  ReplyDelete
 5. Nämä sun postaukset ovat vauvan saannin jälkeen olleet niin koskettavan täynnä uudenlaista herkkyyttä. Todennäköisesti se on ollut sinussa aina, mutta välittyy nykyään myös ruudun toiselle puolelle. Ihanaa ensimmäistä joulua!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig