Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 14, 2017

ITSETEHDYT JOULUKORTIT VOI OSTAA VALMIINAKIN!

Joulukorttien kirjoittaminen on monelle virittäytymistä joulun tunnelmaan. Äitini keräilee pitkin vuotta kortteihin sopivia kuvia ja askartelee aina kortit itse. Joka vuosi hän laskee myös saadut joulukortit ja suree sitä, että vuosi vuodelta luku on pienempi.

Joulukortti herättää saajassa poikkeuksetta lämpimiä tunteita: miten helppo ja edullinen tapa ilahduttaa niitäkin, joita ei välttämättä vuoden aikana ehdi muuten tavata. Äitini tavoin en ole kuitenkaan niin järjestelmällinen, että kykenisin ennakoimaan asioita, vaikka ne tapahtuisivat joka vuosi tismalleen samaan aikaa. Jätän kaikki aina viime tinkaan. Usein asiat jäävät niin viime tinkaan, että ne ehtivät hurahtaa jo ohitse. Joulukorttien lähettäminen kuuluu tähän kategoriaan.

Kun äitini kerää kuvia kortteihin, minä keräilen joulukortti-ideoita. Harmi, että ne hyvät ideat jäävät usein toteuttamatta. Kävin tänään tarkistamassa Postin sivuilta, milloin viimeiset kortit kotimaahan pitäisi tänä vuonna jättää postin kuljetettavaksi. Nähtävästi kotimaan postimerkillinen joulutervehdys olisi pitänyt lähettää jo tiistaina 12.12. mennessä. Vielä ei kuitenkaan ole peli menetetty! Posti luvannee toimittaa kaikki kirjeet ja kortit, joissa on kotimaan ikimerkki ja jotka on jätetty 20.12 mennessä vielä jouluksi perille.

Joulustressiä ei itsetehtyjen korttien, tai minkään muunkaan tekemisestä kannata kuitenkaan kehittää. Niinpä kortit voi ihan hyvin ostaa valmiinakin tai kaivella laatikon uumenista käyttämättömiä kortteja. Joulukortissa ei aina tarvitse olla tonttu tai joulupallo. Ajattelin myös kokeilla myös tänä vuonna Postin sähköistä palvelua, jonne voi ladata oman kuvan sekä tekstin. Tämähän on melkein kuin olisi tehnyt kortit itse.
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig