Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 4, 2018

MIKÄ VAIKUTTAA OSTOPÄÄTÖKSEENI

Jokin aika sitten sain lukijalta kommentin, joka saa edelleen hymyn suupieleen: "pian toivot, että olisitte tehneet yläkaapittoman keittiön sijaan alakaapittoman keittiön". No, nyt se hetki on koittanut. Kaikki, mikä on sijoitettu alle metrin korkeudelle, päätyy vuorenvarmasti pienen tutkimusmatkailijan hyppysiin. Täällä eletään sitä kehitysvaihetta, kun vauva on saanut jalat alleen. Miten voikaan vielä niin pieni ylettyä jokaiseen mahdolliseen ja mahdottomaan paikkaan?

Sitä myöten, kun tavaroita on kannettu turvaan, on koti muuttunut aste asteelta entistä riisutummaksi. Viherkasvit on nostettu korkealle kaapin päälle ja kauniit asetelmat sohvapöydällä ja tasoilla ovat muisto vaan. Lähes kaikki, mitä ei saa pultattua tukevasti seinään, tuntuu todelliselta turvallisuusriskiltä. Tästä syystä myös Ferm Living Haze -vitriinikaappi sai lähtöpassit. Viimeisimpänä piiloon täytyi panna TV-huoneen pöydällä ollut kuparin sävyinen Iittala Loimu-valaisin.

Koska olen lääkärin määräyksestä joutunut olemaan viimeisen kuukauden lähestulkoon pelkästään vaakatasossa, on TV-huoneen sohvaa tullut kulutettua tovi jos toinenkin töllöä tuijotellen ja kirjoja lukien. Vaikka illat alkavat olla yllättävän valoisia, olen kaivannut pientä valoa sohvan viereen. Sopivan kokoinen seinään kiinnitettävä valaisin löytyi lopulta Ellokselta.

Viime vuosina on tullut hankittua aika vähän uusia sisustustuotteita. Tänä vuonna ostopäätöksen läpäisevä seula on todennäköisesti vieläkin tiukempi. Mikäli jokin tavara alkaa kuitenkin tuntua tarpeelliselta minut saanee viimeistään vakuuttuneeksi sanoilla "voidaan kiinnittää seinälle".
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig