Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 29, 2018

KIITOS ETTÄ ILMESTYIT

Hetki sitten Instagram-tililläni pyörähti uusi kymmentuhatlukema, 30 000 seuraajaa. Seuraajien määrällä ei mielestäni ole niin suurta merkitystä, vaan tässäkin asiassa määrän korvaa laatu.

Se miksi kuitenkin halusin tulla myös blogin puolelle asiasta kertomaan, liittyy johonkin paljon syvempään. Blogin ja Instagramin kautta elämääni on tullut paljon uusia vivahteita. Olen luonut itse kanavan, johon saan tuottaa sellaista materiaalia, kun itse haluan. Uskokaa tai älkää, tämä on välillä hyvinkin terapeuttista. Monta kyyneltä on vierinyt blogin takia, mutta onneksi niistä suurin osa on liittynyt puhtaasti onneen. Myös jokainen kommentti, jonka olen saanut, on se sitten ollut täysin neutraali tai jopa kriittinen, on saanut ilon (ja välillä säikähdyksen) nousemaan pintaan: siellä ruudun takana on ihmisiä, joille olen saanut viestittyä jotain, joka on saanut aikaan reaktion. Olen blogini kautta tutustunut myös moniin uusiin ihmisiin. Osasta heistä on tullut minulle todella läheisiä.

Merkityksellisintä, mitä elämääni eri sosiaalisten kanavien kautta on tullut, on ystävyys.

Elämän kriiseissä ystävyys korostuu entisestään. Eräs ystävä on lähes joka päivä lähettänyt saman kysymyksen "kuinka voit?". Hän on pitänyt huolen, että pöydällä on aina tuoreita kukkia sekä pensasmustikoita. Joka viikko kotiimme on myös ilmestynyt ruokalähetys, joista viimeisin oli tämä juustokakku. Kakun mukana tuli viesti; "Onnea uudesta tuhatluvusta! Ajattelin, että haluaisit jotenkin ilahduttaa myös 30 000 seuraajaasi, joten tein kakun, jonka voit halutessasi myös kuvata".

Eilen vietimme helteisen iltapäivän pihallemme piknikin merkeissä. Osallistujajoukko koostui neljästä naisesta, jotka sosiaalinenmedia (sekä äitiys) on yhdistänyt. Siinä ystävän leipomaa kakkua ja taaperoiden touhuja katsellessa oli helppoa tuntea puhdasta ja syvää kiitollisuutta.

Kiitollisuutta kaikesta siitä kauniista ja hyvästä, mitä ympärillä on.

Lämmin kiitos teille ja Elinalle kakusta, reseptistä (ja kaikesta)!

New York Cheesecake

Pohja

160 g (12 kpl) korppuja
¾ dl sulaa margariinia
½ tl kardemummaa

Täyte

400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl bulgarian jugurttia
1 dl sokeria
0,5 dl sitruunan mehua
1 sitruunan raastettu kuori
1 appelsiinin raastettu kuori
2 rkl maissitärkkelystä
2 munaa
 1. Laita uuni lämpiämään 170 asteeseen. Hienonna korput esimerkiksi monitoimikoneessa. Lisää murskan joukkoon rasva ja kardemumma. Painele seos 20 cm irtopohjavuoan pohjalle ja paista noin 5 minuuttia.

 2. Sekoita kaikki täytteen ainekset ja kaada vuokaan. Paista 170 aseessa reilu tunti.

 3. Koristele jäähtynyt kakku tuoreilla marjoilla.

LUE MYÖS: MITÄ TARVITAAN HYVÄÄN ELÄMÄÄN

SHARE:

3 comments

 1. Aivan ihana ystävä sinulla, aivan korvaamaton! Ystävät <3.
  Onnea Marja myös huippulukemista instassa!

  ReplyDelete
 2. AnonymousJune 29, 2018

  Kiitos ihanista kuvista mm. kauniista kodistanne lähinnä instassa. En juurikaan lue blogeja, mutta kakun kutsumana kurkkasin tännekin. Blogit ovat lukijan mielestä muodostuneet tuote-esittelyksi ja keskinäiseksi hyminäksi. Hyvä, että suhtaudut mahdolliseen kritiikkin aikuismaisesti. Nykyään pienikin kritiikin poikanen tulkitaan ”kiusaamiseksi” ja kommentoija vähintään mielentetveydellisistä ongelmista kärsivälsi. Pelkkä keskinäinen hyminähän ei vie eteenpäin kehittymisen polulla. Onnea jatkoon ja rohkeutta myös kehittymiseen!

  ReplyDelete
 3. Kiitos vielä kertaalleen Marja! ☀️☀️☀️

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig