Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

November 14, 2018

VIHERSEINÄ IKKUNAAN

Yksi kotimme ei niin onnistuneesta ratkaisusta on isot ikkunat takapihalle. Silloin kun takapihalla kasvoi vielä mäntyjä, ikkunan takaa avautuva näkymä oli kerrassaan ihastuttava. Mutta koska asumme suhteellisen lähellä Helsingin keskustaa lähiössä, johon taloja nousee nopeammin kuin ehdimme niitä edes laskea, voinette arvata,  mitä mäntymetsälle kävi. Yksi humaus vaan ja ikkunoiden taakse nousi betonielementtitalo.

Ikkunoiden takana oleva talo on muuten syy, miksi en koskaan kuvaa kotiamme kyseiseen suuntaan. Ei siinä, että näkymässä olisi jotain vikaa, mutta epäilen, että tämä ei olisi kovin korrektia. Meiltä näkyy nimittäin suoraan naapurin ovista ja ikkunoista sisään.

Kaikkeen tottuu. Kuten siihen, että naapureiden saunan lauteet ovat juuri makuuhuoneen ikkunamme tasalla tai että voimme "salaa" kurkistella minkälainen sisustus heillä on (oikein tyylikkäältä näyttää). Tämä nykyainen akvaarioissa asuminen luo ihan uudenlaista yhteisöllisyyttä ja mikäs siinä, jos naapurit sattuvat olemaan vielä erityisen mukavaa sakkia.

Silti, useamman vuoden naapureiden touhuja katsellessa alkoi tuntua siltä, että heidän ja meidän väliin tarvitaan jotain muutakin kuin hitaasti kasvava tuija-aita. Jotain mihin kiinnittää katseensa, kun havaitsee liikettä silmäkulmassa. Etteivät nyt ihan kyttääjinä pidä.

Makuuhuoneeseen asensimme vihdoin ja viimein verhot. Olohuoneen ikkunat aiheuttivat enemmän pään vaivaa. Olin jo pidemmän aikaa kaivannut tilaan hyllyä, mutta tuvassamme ei ole yhtään ehjää seinää. Ongelma ratkesi Hakolan Riippu -hyllyillä, jotka sopivat metrin levyiseen ikkunasynennykseen mittojensa puolesta täydellisesti.
SHARE:

2 comments

  1. Tiedän niin tuon tunteen, kun illastaa ruokahuoneessa ja samalla voi katsoa kun naapurin isäntää saunoo ystäviensä kanssa. :) Mutta, hyvän ratkaisun olet keksinyt antamaan hieman yksityisyyttä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi apua! Meillä naapurissa asui parhaillaan yhtä aikaaa kolme miestä. Sanotaan nyt niin, että kaikki tuli nähtyä :)

      Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig