Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 22, 2018

JOULUKOTI 2018

Tämä osoite alkaa hiljalleen rauhoittumaan joulunviettoon. Mutta sitä ennen viimevuotiseen tapaan pyytäisin teiltä vielä yhtä pientä palvelusta. Nyt olisi jälleen aika taas aika antaa palautetta Musta ovi -blogista.

Kaiken ylitsepursuavan kaupallisuuden vastapainona kommentista on arvonnan sijaan tällä kertaa palkintona toivottavasti vieläkin parempaa ja toivotumpaa sisältöä teille ja ajattelemisen aihetta ja inspiraatiota minulle.

Sana on siis vapaa, mutta niin kovin toivottu.

Hyvää ja kaunista joulua!
SHARE:

13 comments

 1. Kiitos inspiraationlähteestä! Kuvat ja teksti ovat laadukkaita, mistä kertoo sekin, että kaupalliissa yhteistyöpostauksissakin on aina "jotain muutakin" kuin vaan mainontaa♡ Kiitos kun avaat välillä myös itseäsi täällä.

  ReplyDelete
 2. Ihana, aito ja lämmin henkinen blogi, joka on jäänyt seurantalistalle vaikka olen todella paljon vähentänyt somen käyttöä.

  ReplyDelete
 3. Sun blogi on mun suosikkiblogi ikinä! Olet niin taitava kaikessa mitä teet ja blogipostauksiasi odotan aina innolla enkä koskaan ole joutunut pettymään. Kiitos upeasta inspiraatiosta mitä jaat ja ihanaa joulua teidän perheelle

  ReplyDelete
 4. Upeita kuvia kauniista kodistanne, niihin en kyllästy milloinkaan ja niihin palaan aina inspiraatiota etsimään! Syvällisiä ajatuksia elämästä. Kiitos, kun jaksat kirjoittaa blogia! Rauhaisaa joulunaikaa teidän perheelle ja kaikkea hyvää vuoteen 2019! ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vielä lisäyksenä tähän aiempaan kommenttiini, että kovin mielelläni näkisin kuvia myös laajemmin kodistanne, muistakin huoneista! Mm. tuo taustalla näkyvä (tv?)huone, kodinhoitohuone, eteinen sekä laajemmin vielä kuvia olohuone-keittiö-ruokailutila-akselilta ☺️

   Delete
 5. Blogisi on kaikella tapaa täydellinen. Panostat jokaiseen postaukseen, kuvat ovat upeita ja tekstisi parissa on itketty ja naurettu; sinulla on kirjoittamisen taito ❤️ Blogistasi olen saanut valtavasti inspiraatiota, hyviä reseptivinkkejä ja jopa vertaistukea. Kiitos, että olet jaksanut puhua täällä vaikeistakin asioista ja kaikesta ikävstä huolimatta jaksat ilahduttaa meitä lukijoita uusilla postauksilla.

  Kiitos tästä blogivuodesta, oikein rauhaisaa joulunaikaa koko perheelle ja onkea vuodelle 2019 ❤️

  ReplyDelete
 6. Inspiroiva, aito, mielenkiintoinen, niin kuvat kuin sisältökin ❤️ Lämmin kiitos!

  ReplyDelete
 7. Blogisi on yksi niitä harvoja blogeja joita jaksan lukea. Oikeastaan, luen varmaan sinun blogiasi eniten. Kuvat ovat laadukkaita, blogi on aito ja mielenkiintoinen. Tyylisi on inspiroiva ja jutut sellaisia, että ne koskettavat monia. Lisäksi on ihanaa, ettei blogisi ole täynnä turhia yhteistöitä, vaan sellaisia joiden huomaa oikeasti olevan sinulle tärkeitä ja mieluisia. Kiitos siitä. Vaikka yhteistyöt ovat iso tulolähde bloggaajille, on mielestäni tärkeää että ne ovat bloggaajan näköisiä ja blogi ei ole ainoastaan niitä täynnä, sillä muuten blogi menettää ideansa.

  Ihanaa joulua ♥️

  ReplyDelete
 8. Todella kiva blogi, jonka pariin on ilo palata uudestaan ja uudestaan. Taidokas ja luonteva. Asiallisia tekstejä ja ihania reseptejä.

  ReplyDelete
 9. Kauniita kuvia kauniista kodista. Mukavaa joulun aikaa!

  ReplyDelete
 10. Laadukkaita kuvia upeasta, erilaisesta kodista! Laitat myös itseäsi rohkeasti peliin. Eniten silti nautin vain sisustusjutuista, ideoista, tuunauksista, löydöistä... sinulla on ainutlaatuinen tapa ajatella asioita uudelta kulmalta. Hyvin inspiroivaa!

  ReplyDelete
 11. Blogisi on ihana, syvällinen,paljon sisältöä ja tunnelmaa.Kuvat tarkoin harkittuja,täynnä positiivista energiaa,voiko enempää vaatia?Kiitos blogistasi.

  ReplyDelete
 12. Hei! Blogisi on ihana, kauniiden kuvien ja upean talon takana on selvästi IHMINEN joka elää elämäänsä. Eli tykkään siitä, kun taustalla hiipii teidän perheenne tarina ja tavallinen elämä. Olisi mahtava nähdä taloanne paljon laajemmin. Joku muukin mainitsi vähentäneensä SoMea.. niin myös minä. En siis ole kovin aktiivinen seurailija, mutta nytkin jo kovasti odotan uutta postausta.

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig